Re: [MV] M1009 Fuel Problem?

From: R. A. Moir aka RAM (
Date: Fri Feb 14 2003 - 04:28:10 PST

Poop would be more appropriate... RAM I bet it wouldn't start at all here
today... 31 below as I try to the house up to 50 already....
----- Original Message -----
From: "Brian" <>
To: "Military Vehicles Mailing List" <>
Sent: Friday, February 14, 2003 06:52
Subject: [MV] M1009 Fuel Problem?

> Hi All,
> Recently, I have been noticing a lack in power in my
> 84' blazer along with engine "cut-outs," and I assumed
> that I had boughten some bad fuel. I always go to
> Irvings because that's where everyone tells me to go,
> but I was in a hurry and stopped at Texaco and I
> assumed that that was the source of the problem. I
> added diesel treatment and topped off with "good"
> fuel, and it seemed to run better for about one day.
> Yesterday, I went out to start my truck and let it
> warm up, (The high for the day in northern Maine was
> -6 degrees, I had it plugged in), when I came out
> after 25 minutes the truck had stalled out. I started
> it up again and it ran like shit, it wouldn't idle
> unless I kept on the gas so I just let it die. Now I
> have two questions, first, I don't know how long it
> sat stalled out, is there a possibility that the glow
> plugs kicked it and maybe I fried a few? Also, does
> anybody have any suggestions on helping remedy the
> problem? Any help would be appreciated.
> Brian
> __________________________________________________
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! Shopping - Send Flowers for Valentine's Day
> ===Mil-Veh is a member-supported mailing list===
> To unsubscribe, send e-mail to: <>
> To switch to the DIGEST mode, send e-mail to <>
> To reach a human, contact <>

This archive was generated by hypermail 2.1.4 : Wed Apr 23 2003 - 13:25:28 PDT